Vjen përgjigja përfundimtare, 15-vjeçari afgan në spitalin e Sarandës nuk është me Koronavirus

Një 15-vjeçar nga Afganistani së bashku me 13 shtetas të tjerë u ndaluan ditën e djeshme nga policia në doganën e Qafë Botës.

Shtetasit nga Afganistani po tentonin të futeshin ilegalisht në Shqipëri.

15-vjeçari i ndaluar nga policia u konstatua me temperaturë të lartë, duke u transportuar menjëherë në spitalin e Sarandës, pasi dyshohej se ky shtetas ishte mbartës i Koronavirusit.

Pas marrjes së analizave në spitalin e Sarandës, ato u dërguan menjëherë në Tiranë, dhe sot erdhi përgjigja përfundimtare ku 15 vjecari afgan nuk është i infektuar me Koronavirus. /Sarandanews/

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *