Saranda dhe Ksamili, edhe këtë fundjavë ishte destinacioni i preferuar i pushuesve 

Temperaturat e larta gjatë kësaj fundjave, bëri që një numër i madh pushuesish tii drejtoheshin plazheve e mrekullueshme që të jugu i vendit.

Edhe gjatë kësaj fundjave Saranda ka qenë vendi i preferuar i turistave shqiptar dhe të huaj, për të shijuar detin e kristaltë që të ofron ky qytet.

Si Saranda, po ashtu edhe Ksamili, këtë të shtunë dhe të diel kanë pasur një numër mjaft të madh njerzish.

Pavarësisht situatës së krijuar prej numrit në rritje të të infektuarve në vend, disa prej tyre thonë se nuk ndihen të rrezikuar.

Cdo ditë e në vijim në Sarandë dhe Ksamil po vihet re shtimi i numri të turistave. /Sarandanews.com/

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *