Zbulohet tenderi që KLSH paditi në SPAK, ish- kryebashkiakun e Finiqit Leonidha Hriston

KLSH zbulon skandalin ne Bashkine Finiq, u nderhy ne sistemin e tenderave.

Mes shkeljeve te shumta te zbuluara nga KLSH ne Bashkine Finiq, per periudhen e drejtimit nga Leonidha Hristo, eshte dhe nje akt i paprecedente i nderhyrjeve ne sistemin kompjuterik.

Sipas asaj qe shkruan konstatimi i KLSH, asnje nga anetaret e NJHDT dhe KVO nuk ka pranuar te kete marre pjese ne procedurat e zhvilluara ne vitin 2019, duke bere keshtu “enigme” faktin se kush ka nderhyre ne sistemin e prokurimeve SEP per te hedhur kriteret, edhe pse ne kete sistem secili nga anetaret ishte cekuar.

Per kete KLSH ka shtuar nje tjeter akuze tek kallezimi ne SPAK, ate “hyrja e pa autorizuar kompjuterike”. 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *