Anila Denaj në Delvinë pritet me lule nga kryebashkiakja Qilimi: Ja detajet nga takimi

Ministrja e Financave Anila Denaj, pas Sarandës ka qenë edhe në qytetin e Delvinës.

Denaj është pritur nga kryebashkiakja Majlinda Qilimi, e cila i ka dhuruar dhe një buqete me lule.

Pas përfundimit të takimit Majlida Qilimi shkruan:

“????????Ministrja e Financave dhe Ekonomisë Znj. Anila Denaj ishte sot ne qytetin e Delvinës, në mbështetje të biznesit që i përket fushës së agropërpunimit e sidomos në mbështetje të sipërmarrëseve gra????‍????.

Diskutuam e bashkëbiseduam gjatë për gjetjen e rrugëve dhe mundësive që i japin frymëmarrje biznesit dhe rritin ndjeshëm nivelin e punësimit në qytetin tonë.

Faleminderit Znj.Ministre????????, për praninë dhe mbeshtetjen Tuaj !”, përfundon Qilimi. /Sarandanews.com/

????????Ministrja e Financave dhe Ekonomisë Znj. Anila Denaj ishte sot ne qytetin e Delvinës, në mbështetje të biznesit që i…

Posted by Majlinda Qilimi on Monday, July 6, 2020

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *