FOTO/ Zjarr i përmasave të mëdha në zonën e Limionin

Zjarr i përmasave të mëdha në zonën e Limioni.

Kjo zonë është dhënë me koncension dhe është projektuar për t’u ndërtuar si një qytezë e re.

Menjëherë në vendngjarje po shkojnë forcat zjarrfikëse për të bërë të mundur shuarjen e flakëve.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *