Hapja e kufirit me Shqipërinë, Greqia merr një tjetër vendim

Qeveria greke ka vendosur shtyrjen e memorandumit për bllokimin e kufirit me Shqipërinë, Maqedoninë e Veriut dhe Turqinë deri në datën 14 gusht.

Sipas qeverisë greke deri në daten 14 do të lejohet kalimi vetëm për kategoritë që lejoheshin më parë.

Pra personat që kanë leje qëndrimi, shtetasit grekë dhe anëtarët e familjeve të tyre.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *