Pushime në jug, Saranda ofron detin, lashtësinë dhe natyrën

Avokati Adriatik Lapaj ishte i ftuar në “Dita Jonë” në A2News ku foli për mikpritjen sarandjote dhe të bregut të jugut në këtë sezon të vështirë turistik.

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *