Roland Zisi rizgjidhet rektor i Universitetit të Vlorës

Ka përfunduar numërimi i votave dhe në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë.

Roland Zisi është rizgjedhur rektor për një mandat të dytë.

Ai kishte përballë tij dy kandidatë të tjerë, Shyqyri Hysi dhe Yllka Stamarko. Zisi mori shumicën e votave.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *