Infektimi me Covid-19 i mësueses, edukatores dhe sanitares në Delvinë, izolohen të gjitha rastet e kontaktit

Një edukatore, një mësuese dhe një sanitare e një kopshtit në qytetin e Delvinës kanë rezultuar pozitive me koronavirus.

Menjëherë pasi ato janë konfirmuar pozitive ka nisur hetimi epidemiologjik dhe janë izoluar të gjithë ata që kanë kontaktuar të infektuarit.

Zyra Arsimore e Delvinës ka njoftuar se ka nisur dezinfektimi i mjediseve shkollore.

Po ashtu është njoftuar mësuesja, edukatorja dhe sanitaren janë zevendësuar dhe kushdo që ka patur kontakt me to do të bëjë tamponin.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *