Sarandë, përmirësohet infrastruktura në lagjen 4 dhe fshatin Shelegar

Bashkia Sarandës ka vijuar me përmirësimet e lagjeve të qytetit.

Lagja 4 e qytetit dhe rruga në fshatin Shelegar ka marrë një pamje të re, ku është ndërhyrë për të përmirësuar infrastrukturën.

Është vetë kryebashkiaku i Sarandës, Adrian Gurma, që ka publikuar pamjet e transformimit në këto dy lagje.

“Vazhdon puna me ndërhyrjet 🚧🚜për përmirësimin e infrastrukturës në rrjetin e brendshëm rrugor,në lagjen nr 4 në qytetin e Sarandës dhe në fshatin Shelegar✅
Ecim➡️”, shkruan kryebashkiaku Adrian Gurma.

Një investim mjaft i rëndësishëm për banorët e këtyre zonave, duke iu lëhtusuar qarkullimet me automjet. /Sarandanews.com/

Vazhdon puna me ndërhyrjet 🚧🚜për përmirësimin e infrastrukturës në rrjetin e brendshëm rrugor,në lagjen nr 4 në qytetin e Sarandës dhe në fshatin Shelegar✅Ecim➡️

Posted by Adrian Gurma on Wednesday, 16 September 2020

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *