“Shqipëria bukur”, Rama publikon foton nga Kalaja Ali Pashës në Butrint

Kryeministri Edi Rama vijon të promovojë asetet e qytetit të Sarandës.

Sot kryeministri Rama në rubrikën e tij “Shqipëria e bukur”, ka postuar foton nga Kalaja e Ali Pashës në Butrint.

“Shqipëria e bukur! Kalaja Ali Pashës Butrinit”, shkruan Rama teksa ka publikuar dhe foton e më poshtme. /Sarandanews.com/

#BeautifulAlbania 🇦🇱❤️ #KalajaAliPashësButrint 😊

Posted by Edi Rama on Wednesday, 16 September 2020

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *