U- 19, Delvina fiton në miqësore përballë Butrintit

Ka përfunduar në Delvinë takimi miqësor midis ekipeve të Delvinës dhe Butrintit.

Takimi është është dominuar nga të rinjtë delvinjotë, të cilët e kanë fituar këtë ndeshje me rezultatin 3 – 0.

Ky test zhvillohet në prag të nisjesh së kampionatit.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *