Ujësjellësi i Delvinës, Gjiknuri: Investim që zgjidh shqetësimin e hershëm të banorëve për furnizim të qëndrueshëm me ujë

Kordinatori politik për qarkun Vlorë, Damian Gjiknuri, ka publikuar pamjet nga punimet që po kryhen në ujësjellësin e Delvinës.

Ky investim shkruan Gjiknuri, zgjidh plotësisht shqetësimin e hershëm të banorëve për furnizim të qëndrueshëm me ujë.

POSTIMI I PLOTË.

💧 Vazhdon puna në kantierin e ujësjellësit të Delvinës.

Një investim që zgjidh plotësisht shqetësimin e hershëm të banorëve për furnizim të qëndrueshëm me ujë. Angazhim i marrë dhe tashmë premtim që po bëhet realitet 😊

#DelvinaQëDuam
#PS2021
#AKUM
#MbajmePremtimet

💧 Vazhdon puna në kantierin e ujësjellësit të Delvinës. Një investim që zgjidh plotësisht shqetësimin e hershëm të…

Posted by Damian Gjiknuri on Tuesday, 15 September 2020

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *