Zjarr në varrezat e Mesopotamit të Finiqit: Ja dyshimet

Një zjarr përfshiu ditën e djeshme varrezat publike të fshatit Mesopotam në Bashkinë e Finiqit.

Zjarri filloi nga një qiri i ndezur në një prej varreve dhe më pas u përhap tek të tjerët.
Ndërhyrja në kohë e sherbimit zjarrfikës vuri  shumë shpejt nën kontroll zjarrin.

Në një moment  flakët rrezikuan edhe Manastirin e Shën Kollit të Mesopotamit që është shpallur Monument i Trashëgimisë Kulturore.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *