Hyseni takim me socialistët në Xarrë: Në mandatin e tretë ecim drejt destinacionit evropian

Njësia Administrative në Xarrë e bashkisë Konispol, ishte ndalesa e radhës e deputetit Alket Hyseni në takimin me qytetarët.

“Mblodhëm sot Këshillin Socialist të Njësisë Administrative #Xarrë.

Këta banorë punëtorë e duarartë që kanë shëndërruar fushat në qilima natyrorë, dinë të vlerësojnë punën dhe njerëzit e punës si Edi Rama dhe ekipi i tij në qeveri dhe parlament.

Në mandatin e parë ndaluam hemoragjinë dhe lëngimin e vendit, në mandatin e dytë e ngritëm Shqipërinë në këmbë, mandatin e tretë rendim me hapa të sigurtë drejt destinacionit evropian.

Së bashku me Edi Rama dhe #PS🌹 2021-2025”, shprehet Alket Hyseni. /Sarandanews.com/

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *