“Syri i Kaltër”, Monument i Natyrës me origjinë karstike nga Mali i Gjerë

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, ka ndarë disa pamje fantastike nga Syri i Kaltër.

“Syri i Kaltër është një burim uji, dukuri natyrore dhe vend turistik i shpallur Monument i Natyrës, që ndodhet në fshatin Muzinë.

Eshtë një burim me origjinë karstike nga Mali i Gjerë.

Nga thellësia e burimit dhe veçantia e vrimës karstike uji merr ngjyrën e kaltër nën rrezet e diellit”, shprehet Klosi. /Sarandanews.com/

Syri i Kaltër💦 është një burim uji, dukuri natyrore dhe vend turistik i shpallur Monument i Natyrës, që ndodhet në…

Posted by Blendi Klosi on Thursday, 15 October 2020

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *