Buxheti 2021, Gurma dëgjese me banorët e Metoqit, Çukës dhe Shelegarit

Kryebashkiaku Adrian Gurma, ka vijuar takimet me qytetarët për buxhetin e ri të vitit 2021.

Takimi i sotëm u zhvillua me banorët e Metoqit, Shelegarit dhe Çukës.

“Sot organizuam Dëgjesën Publike të radhës me fermerë dhe banorë të Metoqit, Shelegarit e Çukës për të diskutuar nga afër mbi Projekt-Buxhetin dhe investimet publike për 2021 në këto zona.

Çdo ditë pranë,e në shërbim të qytetarëve

Vazhdojmë”, shkruan Gurma. /Sarandanews.com/

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *