Deputeti socialist i Vlorës sfidon policinë dhe ja merr këngës: Ja bëj hallall, le të ma venë gjobën

Deputeti i Vlorës, Vullnet Sinaj, ka thyer të gjitha ligjet anti-covid të vendosura nga qeveria, pjesë e së cilës është dhe vet.

Deputeti Sinaj, ka mbledhur në një lokal dhjetra persona ku jo vetëm që nuk respektohet distancimi social dhe mbajtja e maskës, por dhe ia marrin këngës.

Pas kritikave nga qytetatet, deputeti socialist fshiu postimin nga faqja e tij.

Ende nuk dihet nese autoritetet do te nderrmarrin mase administrative ndaj tij ne zbatim te ligjit dhe masave te marra per te parandaluar perhapjen e Covid-19. /Sarandanews.com/

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *