VIDEO/ Interprentimi fantastik i “Tumankuqe” i Leonora Sinoimeri që përfaqëson Sarandën në festivalin Mbarëkombëtar të Këngës Popullore

Këngëtarja e vogël, Leonora Sinoimeri, ka bërë një interprentim fantastik këngës së njohur “Tumankuqe”.

Këngëtarja me këtë këngë do përfaqësojë Sarandën në Festivalin e I-rë Mbarëkombëtar të Këngës Popullore për Fëmijë, që do të mbahen në Durrës më 7 nëntor.

Kryebashkiaku Adrian Gurma, teksa ka publikuar videon e këngës i ka uruar suksese këngëtares.

POSTIMI I ADRIAN GURMËS.

Mirëmengjes🌞dhe ditë të mbarë ju uroj me këngën Tumankuqe të interpretuar nga këngëtarja e vogël  Leonora Sinoimeri,e cila do të  përfaqësojë Qendrën  Kulturore të Fëmijëve Sarandë në Festivalin e I-rë Mbarëkombëtar të Këngës Popullore për Fëmijë,që do të mbahet në qytetin e Durrësit në datën 7 Nëntor.
Suksese Leonora🙏👏👏

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *