Delvinë, vijon rikonstruksioni i rrugëve në çdo lagje

Në Delvinë puna për rikonstruksionet e rrugëve të brendshme vijon në çdo lagje të qytetit.

Përmes një postimi në rrjetet sociale kryebashkiakja Majlinda Qilimi shkruan:

“Muaj te mbare !

Vazhdojnë punimet për rikonstruksionin e rrugëve të brendshme të qytetit Delvinë. Pasi përfundoi sistemimi i rrugës “Javer Malo” vazhdohet më tej për sistemimin e rrugëve të tjera të qytetit.

Aktualisht po punohet në rrugën”Rruga e  Zejtarëve” për të vazhduar më tej me sistemimin e rrugës “Gaqo Lula” dhe “Daut Barimi”.

Edhe pse në situatë jo të favorshme financiare,ne arritem t’i shërbejmë komunitetit duke përmirësuar ndjeshëm infrastrukturën rrugore

Punime të mbara !  Muaj te mbarë!”, shkruan Qilimi. /Sarandanews.com/

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *