Butrinti kryen goditjen e parë, rikthehet Ermanel Lloji

Ermanel Lloji është rikthyer tek ekipi i Butrintit dhe nga nesër pritet të fillojë stërvitjen së bashku me lojtrarët e tjerë të ekipit.

Loji gjatë 2 viteve të kaluara ka luajtur me ekipin e Butrintit, ndërsa fazën e parë të këtij edicioni ishte aktivizuar me ekipin e Orikumit, ekip i cili luan në Kategorinë e Parë.

Futbollisti Lloji ishte i huazuar tek Butrinti gjatë 2 viteve të kaluara dhe rikthimi përsëri në Sarandë ka ardhur pas kërkesës së lojtarit.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *