Denaj takime me bizneset në Konispol: Me përjashtimin nga TVSH-ja, më shumë para në duart e tyre

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë Anila Denaj dhe kryebashkiaku Shuaip Beqiri ka zhvilluar takime dhe me biznesin në Konispol.

Denaj shprehet se me përjashtimin nga TVSH-ja që ndërmorëm për bizneset me xhiro deri në 10 milion, do t’i ndihmojë këto biznese të kenë më shumë para në duart e tyre.

POSTIMI I ANILA DENAJ

🤝 Me njerëzit punëtorë të Konispolit

Është gjithmonë kënaqësi kur takoj njerëz, që më punën e tyre të përditshme mbajnë gjallë ekonomitë e vogla familjare edhe në zona të largëta, sic ëshë Konispoli.

🟢 Përjashtimi nga TVSH- që ndërmorëm për bizneset me xhiro deri në 10 milion, një fakt tashmë, do t’i ndihmojë këto biznese të kenë më shumë para në duart e tyre 📈 dhe t’i vënë në përdorim për të rritur mirëqenien dhe për të hapur vende të reja pune 👨‍🍳👩‍🌾🧑‍🔧👷.

#MbështesimBiznesineVogël

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *