FSHZ: Shëtitorja e re e Sarandës do ketë një impakt me rëndësi turistike dhe ekonomike për qyteti

Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka ndarë pamjet nga punimet që po kryhen në shëtitoren e Sarandës.

Në një postimi në faqen e Fondit Shqiptar të Zhvillimit shkruhet:

“🚧Vijojnë punimet për rikonstruksionin e shëtitores “Naim Frashëri” në Sarandë.

✅Në shëtitore do të mbizotërojnë elementë që ruajnë identitetin e qytetit.

🛤🌳🌊Rikonstruksioni përfshin zgjerimin e rrugës dhe kthimin e hapësirave në anë të saj në hapësira rekreative, me zona pushimi, gjelbërim dhe sistem ndriçimi.

📈Ky projekt pritet të ketë një impakt me rëndësi turistike dhe ekonomike për këtë qytet”, përfundon postimi. /Sarandanews.com/

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *