Në galerinë “Art-Saranda” ekspozohen punimet nga jeta e qytetit ndër vite

Në mjediset e Galerisë “Art-Saranda” janë ekspozuar krijime të një ekspozite të re.

Sipas kryebashkiakut të Sarandës Adrian Gurma nga 2500 punë janë përzgjedhur 73 të tilla, që shfaqin tematika nga e jeta e qytetit ndër vite.

“Në mjediset e Galerisë “Art-Saranda” janë ekspozuar krijime të një ekspozite të re.

Nga fondi i kësaj galerie,pasuruar vit pas viti në një dekadë të plotë, janë përzgjedhur 73 punë pas përzgjedhjes ndërmjet 2500 të tillave nga 500 autorë,për të performuar ekspozitën “Rrugëtim 2021”  si ekspozita më e re  me tematikë nga e jeta e qytetit ndër vite”, shkruan Gurma që ka publikuar dhe punimet. /Sarandanews.com/

https://www.facebook.com/1697828363854439/posts/2542784516025482/

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *